ЗМІ: Штепа після звільнення з-під варти не з’явилася у себе вдома

ЗМІ: Штепа після звільнення з-під варти не з’явилася у себе вдома

Будинок Нелі Штепи в селищі Звановка Бахмутського району

Як повідомляє видання, особняк Штепи закритий і «заріс різноманітною рослинністю»

Екс-мер Слов'янська Неля Штепа по приїзду в місто відразу відзначилася в поліції як людина, що перебуває під домашнім арештом. Водночас, у себе вдома вона так і не з'явилася.

Про це повідомляють «Новини Донбасу».

Водночас ЗМІ відзначає, що в своєму будинку в селищі Звановка, який знаходиться в Бахмутському районі, а також у квартирі в районі Машмет в Слов'янську Штепа не з'явилася.

Як повідомляє кореспондент видання, особняк закритий і «заріс різноманітною рослинністю». Де знаходиться на даний момент екс-мер, невідомо.

У четвер, 21 вересня, Штепа знову повинна поїхати до Харкова, так як призначено слухання по її справі.

Як повідомляв «Главком», 20 вересня Ленінський районний суд змінив міру запобіжного заходу для екс-мера Слов'янська Нелі Штепи з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю.

Штепа вийшла з СІЗО, розмахуючи прапором та співаючи гімн.

Довідка. Екс-мера Слов'янська Донецької області Нелю Штепу обвинувачують у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, що спричинило загибель людей) і ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи організації) Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: