ЗМІ: українські спецслужби затримали Володимира Рубана

ЗМІ: українські спецслужби затримали Володимира Рубана
Володимир Рубан

Волонтер розповіла про затримання спецслужбами Володимира Рубана

Співробітники українських спецслужб 8 березня затримали керівника українського центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. Про це повідомляє в соціальній мережі Facebook відомий український волонтер Гайде Різаєва, посилаючись на свої джерела в Службі безпеки України.

За її інформацією, затримання відбулося неподалік від контрольно-пропускного пункту в'їзду / виїзду через лінію розмежування «Майорське» на дорозі між окупованим містом Горлівка та підконтрольним Україні містом Бахмут «при спробі перетину лінії розмежування з забороненим «товаром».

«Рубан Володя (він же - Гарбузюк) «залетів» під можливість поповнити «обмінний фонд України» ... Він був затриманий нещодавно в Майорську нашими спецслужбами ... На совісті даного «не знаю як його назвати» сотні зданих в полон за «красивою і продуманою ФСБ» схемою наших хлопців ... сотні покалічених доль і смертей, смерть мого батька і моєї дитини, якому від побиття в полоні так і не дали з'явитися на світ», - пише Різаєва.

За даними газети «Факти», правоохоронці затримання не коментують, але сам факт затримання не заперечують. Виданню також стало відомо, що 8 березня за місцем проживання дружини Рубана було проведено обшук. За інформацією джерела «Фактів» в «Офіцерському корпусі», в домі «побували співробітники СБУ, шукали якісь рукописи і засоби зв'язку». Співрозмовник сумнівається в законності проведення обшуку і вважає, що все це може бути провокацією, спрямованою на дискредитацію Рубана.

Ввечері 8 березня у YouTube було поширено відео з назвою «Переговірника Володимира Рубана затримали недалеко від КПП «Майорське».

Відзначимо, рік тому, 27 лютого 2017 року, Рубана при перетині лінії розмежування вже затримували співробітники СБУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: