Журналісти знайшли жінку, про яку у нецензурних виразах розповів Трамп

Журналісти знайшли жінку, про яку у нецензурних виразах розповів Трамп
Телеведуча: «Вульгарні слова» не можна говорити про людей, незалежно від їх статі

Раніше Трамп розповідав про невдалу спробу спокусити заміжню жінку

Журналісти Access Hollywood ідентифікували заміжню жінку, про невдалу спробу близькості з якою у нецензурних виразах розповідав Дональд Трамп. Нею виявилася відома журналістка і телеведуча Ненсі О'делл. Про це повідомляє ABC News.

Дональд Трамп на скандальному запису, який опублікував The Washington Post називає тільки ім'я – Ненсі, йдеться в повідомленні.

Сама Ненсі О'делл прокоментувала «сороміцькі» слова мільярдера, зазначивши, що зобов'язана висловитися «як мати і жінка, яка тяжко працювала задля того аби її кар'єра відбулася».

«До біса політику. Я засмучена, що такі коментарі мають місце в нашому суспільстві. Коли я слухала їх учора, відчувала сильне розчарування від того, що можна так говорити про жінок», - сказала журналістка, підкресливши, що такі «вульгарні слова» не можна говорити про людей, незалежно від їх статі.

Нагадаємо, газета The Washington Post раніше опублікувала запис розмови Трампа і телеведучого Біллі Буша, яка відбувся в 2005 році. У ході бесіди Трамп заявив, що «якщо ти зірка, то можеш робити з жінками все, що хочеш». Він додав, що його «автоматично приваблюють красиві жінки». Трамп також розповів телеведучому про невдалу спробу спокусити заміжню жінку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: