ЗМІ з'ясували, звідки політики та багатії привезли коронавірус в Україну

ЗМІ з'ясували, звідки  політики та багатії привезли коронавірус в Україну
Українські політики, ймовірно, заразилися коронавірусом у ресторанах Куршевеля

За даними ЗМІ, політики і бізнесмени заразилися коронавірусів у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель

Українські політики і бізнесмени заразилися коронавірусів у трьох ресторанах гірськолижного курорту Куршевель. Про це в середу, 25 березня, повідомляє «Страна.ua».

За інформацією видання, це ресторани Le Cap-Horn, Bagatelle Courchevel, Nammos Courchevel, які були найпопулярнішими місцями на початку березня, коли на курорт приїхали відпочивати політики і бізнесмени з України та Росії.

Повідомлялося, що коронавірусом заразилися декілька депутатів Верховної Ради, заступник голови Харківської облради Володимир Скоробогач, політик і бізнесмен Валерій Хорошковський. Два інфікованих у Запорізькій області, про яких стало відомо 25 березня, також повернулися з Куршевеля. На курорті відпочивав і ексглава Офісу президента України Андрій Богдан з колишньою коханою. За даними ЗМІ, що він також підхопив коронавірус, але сам Богдан заперечує це.

Як повідомлялося, 25 березня в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги помер 68-річний хворий на Covid-19 мешканець села Ковалівка Монастириського району.

Станом на ранок 25 березня в Україні зафіксовано 113 випадків коронавірусної хвороби Covid-19 у 13 областях та місті Києві, з них чотири летальні.

За даними Worldometers, у світі зафіксовано 423 515 випадків зараження коронавірусом, з них 18 910 летальних і 109 154 особи одужали.

Як повідомляв «Главком» 24 березня, ексголова СБУ, колишній міністр фінансів Валерій Хорошковський потрапив до Олександрівської лікарні Києва з підозрою на зараження коронавірусом. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: