Зниклих на озері в Карелії дітей досі не знайшли

Зниклих на озері в Карелії дітей досі не знайшли
Пошукова операція на Ладозькому озері

Пошукова операція на Ладозькому озері відновиться у середу вранці

Рятувальники минулої ночі призупинили пошуки підлітків, човен з якими перекинувся ввечері 19 червня на Ладозькому озері в Карелії (Росія). Пошукова операція відновиться вранці середи.

«Погодні умови не дозволяють постійно працювати, вода в озері дуже холодна, і водолазам необхідно перепочити», – сказав представник місцевої рятувальної служби. За його словами, напередодні в районі пошукової операції дощило.

За даними російських рятувальників, троє молодих людей з-поміж п’яти, які були у човні, офіційно вважаються зниклими безвісти. Двом, як повідомлялось раніше, вдалося врятуватись.

Як повідомлялося, увечері 19 червня на Ладозькому озері в Карелії перекинувся човен з п'ятьма підлітками – чотирма юнаками і однією дівчиною. Двом вдалося вибратися на берег, вони госпіталізовані, доля трьох залишається невідомою. Усі, як з’ясували рятувальники, були без рятувальних жилетів. Порушено кримінальну справу за статтею про спричинення смерті з необережності.

Зазначимо, рік тому, 18 червня 2016 року, на озері Сямозеро в Карелї загинули 14 дітей. За даними слідчих, учасники програми дитячого оздоровчого табору «Парк-Готель Сямозеро» на човнах потрапили в шторм на водоймі. Усього в складі туристичної групи тоді перебувала 51 особа, з них четверо дорослих.

езультаті загинуло 14 людей, 12 – діти. Табір був закритий, а його керівництво заарештували.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: