Зона АТО: бойовики 61 раз відкривали вогонь за минулу добу

Зона АТО: бойовики 61 раз відкривали вогонь за минулу добу
Фото з відкритих джерел

Сили АТО обстрілювалися, в тому числі, з забороненої Мінськими угодами зброї

За минулу добу російські окупаційні війська 61 раз відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї.

Про це повідомляється в опублікованому на Facebook зведенні прес-центру штабу АТО станом на 6:00 13 серпня.

Зокрема, 31 обстріл зафіксовано на Маріупольському,16 на Донецькомута 14 на Луганському напрямках. Найгарячіше було на Маріупольському напрямку. Вогнем з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російські окупанти вели збройні провокації у Водяному, Гнутовому, Старогнатівці, Широкиному та Новогригорівці. Мінометний вогонь відкривався у Красногорівці та Мар’їнці.

По всій ділянці фронту Широкине - Мар’їнка ворог активно застосовував бойові машини піхоти, до того ж на цьому напрямку проявили себе снайпери. В районі Мар’їнки також зафіксованоогонь зенітних установок.

На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів,великокаліберних кулеметів та гранатометів противник відкривав вогонь по захисниках Невельського, Майорську та Авдіївки. У Зайцевому ворог вів гранатометний, а у Новоселівці другій кулеметний вогонь. У Луганському, окрім гранатометів та кулеметів, противник застосував БМП. Бойові машини піхоти також проявили активність у Майорську. В Авдіївці зафіксовано снайперський вогонь. 

Поблизу Новоалександрівки, щона Луганщині супротивник, порушуючи Мінські домовленості, застосував важку артилеріюта 120 мм міномети. З великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем вогонь вівся по укріпленнях неподалік Новозванівки, Станиці Луганської та Жовтого. У Лопаскиному та Старому Айдарі ворог стріляв з гранатометів, а у Кримському з кулеметів великого калібру. Під старим Айдаром окупанти застосували БМП.

Продовжується активне ведення ворогом повітряної розвідки, у небі над нашими позиціями зафіксовано 7 БПЛА.

Детальніше читайте на УНІАН: http://www.unian.ua/war/1467891-za-minulu-dobu-boyoviki-na-donbasi-61-raz-vidkrivali-vogon.html

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: