З'явилися подробиці бойових зіткнень в Казахстані

З'явилися подробиці бойових зіткнень в Казахстані

Офіційно повідомляється, що в ході перестрілки в Актобе загинув продавець магазину і двоє військовослужбовців.

З'являються подробиці нападу озброєних бойовиків в Актобе, де сьогодні там невідомі пограбували два магазини зі зброєю і напали на військову частину.

За даними одного користувачів місцевого інтернет-ресурсу, там через напад 15 бойовиків-салафітів загинули 25 цивільних осіб і, як мінімум, 4 поліцейських.

Офіційно повідомляється, що в ході перестрілки в Актобе загинув продавець магазину і двоє військовослужбовців.

В Актобе проходить антитерористична операції із затримання прихильників нетрадиційних релігійних течій. Громадянам рекомендовано не виходити на вулицю і проявити пильність, повідомив повідомив NUR.KZ директор департаменту державної мови та інформації МВС РК Алмас Садубаев.

«Сьогодні о 14.45, о 15.45 за часом Астани, в ДВД Актюбінської області надійшло повідомлення про напад невідомих осіб на магазин зброї «Паллада» в місті Актобе. О 15.45 за місцевим часом стало відомо про напад на інший магазин зброї і розташування військової частини Нацгвардії», - повідомив Алмас Садубаєв.

«В ході нападу убитий продавець магазину «Паллада» і одна людина поранена. В тому числі при відбитті нападу загинув офіцер і один військовослужбовець контрактної служби, ще 9 військовослужбовців поранені», - повідомив він.

«Вжитими заходами один з нападників затриманий, троє вбиті і один поранений. Кілька злочинців заблоковані, кільком нападникам вдалося сховатися. Проводяться заходи по їх затриманню. Імовірно, нападники є прихильниками нетрадиційних релігійних течій», - повідомив Садуаєв.

За його інформацією, «в Актобе оголошений режим антитерористичної операції, призупинено роботу розважальних закладів і рух громадського транспорту. Громадянам рекомендовано не виходити на вулицю і проявити пильність.

«Подробиці будуть повідомлені додатково», - заявив представник МВС Казахстану.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: