З’явилися подробиці загоряння локомотиву потягу «Миколаїв-Київ»

З’явилися подробиці загоряння локомотиву потягу «Миколаїв-Київ»
Наслідки пожежі у локомативі

Начальник поїзда і провідники від'єднали палаючий локомотив і застосували первинні засоби пожежогасіння, але їм не вдалося загасити вогонь

Локомотив пасажирського потягу «Миколаїв-Київ», який на ходу загорівся в суботу ввечері, спочатку намагався загасили персонал поїзду, проте їм це не вдалося. На допомогу приїхали три відділення державних пожежно-рятувальних частин.

«О 21:02 поблизу станції Новополтавка, що в Миколаївській області, сталося загоряння локомотиву поїзда № 122 Миколаїв – Київ. Локомотив було відчеплено від вагонів та викликано пожежні машини ДСНС, які ліквідували пожежу. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, обставини з’ясовуються», - повідомили в «Укрзалізниці».

Як зазначили в ДСНС, начальник поїзда і провідники від'єднали палаючий локомотив і застосували первинні засоби пожежогасіння, але вогонь не вдалося загасити.

«На місце, недалеко від станції Новополтавка, прибули три відділення державних пожежно-рятувальних частин Новобузького і Баштанського районів Миколаївської області. Пожежу загасили на площі 20 кв. м. Ніхто не постраждав», - додали в ДСНС.

Як повідомляють у соцмережах свіждки пожежі, пасажирів перших двох вагонів висадили через сильне задимлення.

Близько 23:00 поїзду було надано новий локомотив. О 23:05 він відправився за маршрутом.

Як повідомляв «Главком», пасажирський потяг зупинив рух в напрямку Києва у суботу незадовго після відправлення з Миколаєва. Пасажири чекали близько двох годин, доки ліквідують пожежу у тепловозі.

За графіком, потяг «Миколаїв-Київ» мав би приїхати до столиці в неділю о 5:46.

Свідок пожежі розповідала «Главкому»,  що провідники просили пасажирів не поширювати інформацію про інцидент.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: