З'явилося відео виступу Onuka з оркестром, яке не показали під час трансляції «Євробачення»

З'явилося відео виступу Onuka з оркестром, яке не показали під час трансляції «Євробачення»
Onuka
Фото: Depo

У фіналі виступав гурт Onuka з Національним академічним оркестром народних інструментів (НАОНІ)

Українська співачка Onuka виступила у фіналі пісенного конкурсу Євробачення як запрошений гість. Однак українські телеглядачі так і не змогли побачити її виступ, який перекрила реклама.

Раніше повідомлялося, що Національна суспільна телерадіокомпанія України замовила трьох відомих українських співачок на фінальну частину «Євробачення» на 1,58 млн. грн.

Найдорожче коштуватиме виступ Джамали – 986 тис грн. отримає ФОП Джамаладінова Сусана Амінівна, яка перемогла у «Євробаченні» в 2016 році.

ФОП Лижичко Руслана Степанівна отримає 394 тис грн. за виступ Руслани, яка вигравала «Євробачення» у 2004 році.

Також у фіналі виступав гурт «Onuka» з Національним академічним оркестром народних інструментів (НАОНІ). Видатки на них у сумі становлять 213 тис грн.

Оркестр і солістка Onuka ФОП Жижченко Наталія Олександрівна отримають по 45 тис грн.ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» 9 травня уклало договір з ФОП Нещадим Теодор Вікторович на виготовлення відеоролика для фіналу пісенного конкурсу «Євробачення 2017» загальною вартістю 891,3 тис. грн.

Відтак вражаючий виступ українки з NAONI Orchestra можна побачити і почути на загальному відео з концерту (починаючи з 2:25:00).

Окремо відео виступу є із залу глядачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: