З'явився перший трейлер українського фільму «Кіборги» про війну на Донбасі

З'явився перший трейлер українського фільму «Кіборги» про війну на Донбасі

Фільм зняли за підтримки Державного агентства України з питань кіно

З'явився  перший трейлер українського художнього фільму про війну на Донбасі «Кіборги», прем’єра якого відбудеться 6 грудня 2017 року.

Режисер стрічки — Ахтем Сеітаблаєв.

Фільм зняли за підтримки Державного агентства України з питань кіно, бюджет склав понад 47 мільйонів гривень. Слоган: «Герої не вмирають».

«Художній фільм «Кіборги» — історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну», — ідеться в описі тизеру.

Ахтем Сеітаблаєв – український і кримськотатарський кіноактор, режисер театру й кіно, сценарист, заслужений артист Автономної Республіки Крим.

Він є режисером фільму про депортацію кримських татар 1944 року «Хайтарма». 18 травня відбулася прем'єра його нового фільм «Чужа молитва» – про кримську татарку Саїду Аріфову, яка за часів Другої світової війни врятувала від смерті 88 єврейських дітей. Фільм «Кіборги», режисером якого також виступив Ахтем Сеітаблаєв, розповість про бої за Донецький аеропорт під час військової операції України на Сході країни.

Нагадаємо, що словацько-український фільм «Межа» встановив рекорд прокату в Словаччині, де за перший вікенд зібрав понад 69 тисяч глядачів у кінотеатрах усієї країни.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: