У місті Южне відкрили шкільний стадіон

У місті Южне відкрили шкільний стадіон

Підготовка до навчального року

До 30-річчя ЗОСШ №2 у місті Южне для учнів відкрили спортивний стадіон. Урочиста церемонія відкриття відбулася за участі керівництва області, представників міської влади, педагогів та учнів.

Про це інформує прес-служба Одеської ОДА, повідомляє «Главком».

«Я вражений. Коли дивишся на такий шкільний стадіон, розумієш, що ми дійсно розвиваємося. Я пройшовся по вулицях, побачив парк, який ви будуєте. У вас дійсно європейське місто. І я впевнений, що на цьому стадіоні будуть виховані нові чемпіони світу», - наголосив Максим Степанов.

Шкільний стадіон включає у себе футбольний, баскетбольний, гандбольний та волейбольний майданчики, бігові доріжки для легкої атлетики, майданчик для міні-футболу та тренажери. За словами директора школи Ігоря Синячова до будівництва цього стадіону у дітей не було гідних умов для занять спортом.

«Я в цій школі працюю з самого відкриття, і тепер діти зможуть займатися в гарних умовах. Стадіон планували збудувати за півроку, та вклалися у три місяці. Загалом було витрачено 11 млн грн з міського бюджету. Тут ще необхідно допрацювати деякі деталі. До 1-го вересня він буде повністю готовий», - зазначив Ігор Синячов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: