Виборчу комісію Януковича очолює Юлія Тимошенко

Виборчу комісію Януковича очолює Юлія Тимошенко

Лідер Партії регіонів проголосував без дружини.

Проголосувати за себе – перший обов’язок справжнього кандидата в Президенти. Проігнорувати його було б щонайменше не розумно. Адже кожен голос на вагу золота. Тож з самого ранечку неділі на виборчі дільниці, окрім свідомих громадян, потягнулися й ті, хто мріє стати най-най-най, а серед них і Віктор Федорович Янукович.

Він виявився ранньою пташкою. Голосувати забажав о 10 годині. Очевидно, це було помилкою. І не лише через те, що бідним журналістам довелось займати місця ще з 8 і чекати дві години приходу «лідера». Сам Віктор Федорович теж постраждав. На дільниці виглядав дуже невиспаним і пожмаканим. Хоч як його чесали і мили, втомлені очі видавали важку ніч або нелегкий ранок.

Голосував лідер ПР в Оболонському районі Києва на виборчій дільниці № 20 виборчого округу № 218. Чи то за іронією долі, чи з підступу ворогів, але головою даної дільничної комісії виявилась Юлія Тимошенко. Щоправда, не Володимирівна а Вікторівна. Але погодьтеся, теж знаково.

Перед приходом гіпотетично можливого майбутнього Президента дільницю обшарила охорона. Поцікавилась, як справи в комісії, та виділила журналістам куток, з якого вони мали б знімати весь процес. Вже ближче до події «Х» приїхала щаслива і сяюча Анна Герман і поцікавилась у журналістів, чи в них усе добре.

Згодом, як ясне сонечко, появився лідер. Жодної радості не виявляв і навіть не забажав привітатися з пресою. На здивування всіх присутніх, прийшов сам, без своєї прекрасної дружини. Чим прикро розчарував усю пишучо-знімаючу братію. Лідер скромненько підійшов до столика реєстрації, отримав бюлетень, підписався і почимчикував до кабінки. Робив це граційно, як і належить гіпотетично можливому майбутньому Президенту Всія України-Донбасу. В кабінці сидів довгенько. Очевидно, шукав своє прізвище. Хоча, можливо, і не своє. Про це вже стовідсотково стверджувати не можна.

Вихід Федоровича викликав немале зацікавлення фотографів. Рясний шквал клацань фотокамер вивів його з важкої задуми, і він, підходячи до скриньки, очевидно пригадав настанови своїх помічників про те, що не варто швидко кидати бюлетень та втікати з дільниці, а краще трохи постояти поусміхатися і попозувати на камери, аби вийшли гарні фотографії. Власне так лідер і вчинив. Щоправда, кинувши бюлетень, він таки планував дременути, але нахабні журналісти окликнули його і він був змушений сказати пару слів.

Говорити Федорович не хотів. На запитання, за кого він голосував, Янукович скромно зазначив, що проголосував за зміни на краще в Україні. «У мене відчуття, що український народ хоче змін, і дуже скоро розпочнеться новий етап життя країни». Щось уточнювати лідер не ризикнув. Так само сухо окреслив зовнішньополітичні пріоритети України у разі його обрання Президентом. «Я працюватиму і з Європою, і з Росією, і з іншими країнами світу», – сказав Янукович. А на питання, чому з ним немає дружини, не зовсім зрозуміло пробурмотів, що сьогодні вибори і всі його родичі голосують на різних дільницях.

Вдовольнивши цікавість преси, Віктор Федорович помахав ручкою і швидко зник. Настільки швидко, ніби розчинився в повітрі. Очевидно, поїхав контролювати виборчий процес або готуватися до зустрічі з митрополитом Володимиром, куди його запросили сьогодні на обід.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: