Чемпіонат світу «Бодігард - 2016»: у Києві відбувся перший етап змагань

Чемпіонат світу «Бодігард - 2016»: у Києві відбувся перший етап змагань

Довгоочікувана подія для тілоохоронців зі всього світу

Сьогодні, на стадіоні Київського Національного університету імені Тараса Шевченка, відбувся перший етап Чемпіонат світу з багатоборства тілоохоронців  «Бодігард - 2016». Тілоохоронці надавали медичну допомогу VIP-особам та проводили їх евакуацію.

За результатами першого етапу лідирують бійці команди Управління державної охорони Служби безпеки Президента. За ними слідом йдуть команди Білорусі та інституту Управління державної охорони.

У змаганнях беруть участь професійні тілоохоронці з України, Білорусі, Грузії, Молдови, Болгарії, Румунії, Польщи, США, Азербайджану.

Нашу державу на міжнародному турнірі представлятимуть команди професіоналів із спеціальних служб та правоохоронних органів, зокрема – Управління державної охорони України, Національної поліції України, Державної пенітенціарної служби, Міністерства оборони України.

У повсякденному житті учасники турніру забезпечують безпеку вищих посадових осіб держави, політиків та інших відомих і поважних осіб.

Нагадаємо, що у програмі Чемпіонату передбачені наступні етапи змагань: тактика і техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту; демонстрація прийомів рукопашного бою; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі; пошук вибухових пристроїв у автомобілі; надання першої медичної допомоги і евакуація охороняємої особи.

Основна мета турніру бодігардів - підвищення професійного рівня підготовки, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння і співробітництва.

Також відмітимо, що урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу з багатоборства тілоохоронців відбудеться 17 вересня о 15:00 на території Хрещатого парку поруч з Аркою Дружби народів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: