Фаєр-шоу на Покрову. Києвом пройшов Марш Нації

Фаєр-шоу на Покрову. Києвом пройшов Марш Нації
Марш Нації на Покрова

Марш націоналістів пройшов центральними вулицями столиці України

14 жовтня у Києві пройшов Марш Нації, який був організований Національним корпусом «Азов».

Старт Маршу було заплановано на 18 годину вечора біля Батьківщини-Матері, але організатори тягнули час і розпочали трошки з запізненням.

Колони рушили центральними вулицями Києва на Софійськую площу. Частина учасників Маршу крокувала зі смолоскипами. Інша частина запалювала фаєри у визначених організаторами дійства місцях. Крім того, було чути звуки, схожі на вибухи, імовірно, піротехнічних засобів.

Киянам, які мешкають у центрі міста, це дійство запам'ятається гучною музикою та патріотичними гаслами, які лунали по всьому маршруту ходи.

Колону супроводжували правоохоронці, а обабіч доріг за маршрутом руху стояли бійці Нацгвардії. Також присутні медики, готові у разі потреби надати першу допомогу учасникам акції, однак поки що таких випадків не було.

Нагадаємо, під час Маршу Нації активісти запалили шашки.

Як повідомляв «Главком», громадянський корпус «Азов» створив політичну партію «Національний корпус». Рішення було прийнято на з'їзді в Києві.

Нагадаємо, перед цим Києвом пройшовся Марш слави героїв. Його проведення оранізувівало ВО «Свобода».

Як повідомили в столичній поліції, під час ходи Маршу слави героям стався лише один інцидент: активіст напав на поліцейського. З ним поліцейські провели профілактичну роботу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: