Фоторепортаж з виставки «Між війною і миром. Україна – Ізраїль»

Фоторепортаж з виставки «Між війною і миром. Україна – Ізраїль»
Фотовиставка

У Львівській національній галереї мистецтв ім. Б.Г. Возницького відбулося відкриття виставки фотографій українських та ізраїльських авторів «Між війною і миром. Україна – Ізраїль»

В експозиції виставки, що мандрує Україною, представлено фотографії, які показують, наскільки подібними є переживання війни в Україні та Ізраїлі. Відвідувачі виставки зможуть ознайомитися з роботами відомих українських фотографів: Олександра Глядєлова, Олександра Козаченка, Марго Ормоцадзе, Паші Паштєтова. Ізраїль презентують Едді Геральд, Павло Вальберг, Дана Фрідландер-Орен та уродженець Донецька Віктор Ольховський.

Виставка «Між війною і миром. Україна – Ізраїль» відбулася завдяки праці громадської організації «Ізраїльські друзі України», яка активно почала допомагати Україні ще з початку Революції гідності. Організатори запропонували різним фотографам з двох країн сформувати колекцію, яка експонувалася спочатку в Ізраїлі і ось тепер приїхала до України… Окрім «військово-революційних» фото, в експозиції представлено також фото, що демонструють і мирне життя та красу обидвох країн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: