Фоторепортаж з зустрічі Порошенка зі студентами та викладачами КПІ

Фоторепортаж з зустрічі Порошенка зі студентами та викладачами КПІ

Президент Петро Порошенко привітав студентсько-викладацький склад Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» з Днем знань

Петро Порошенко, подякував ученим та студентам університету за унікальні розробки, які підвищують рівень обороноздатності нашої держави, повідомляє прес-служба глави держави. Фінансування цих проектів здійснюється як волонтерами і меценатами, так і державою, зокрема Державним концерном «Укроборонпром».

Глава держави наголосив на важливості та ефективності тісної співпраці творчих колективів «Київської політехніки» з числа студентів, викладачів та науковців з виробничниками оборонної сфери.

Президент також зазначив, що студенти КПІ зробили величезний внесок у перемогу Революції гідності і продовжують бути активними громадянами, які здійснюють ефективний громадський контроль дій влади. Глава держави нагадав, що двоє студентів віддали своє життя на Майдані і п’ятеро – захищаючи незалежність і територіальну цілісність України. Присутні вшанували їхню пам'ять хвилиною мовчання.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: