Кличко та мер Торонто домовились про візит до Києва канадських інвесторів

Кличко та мер Торонто домовились про візит до Києва канадських інвесторів
Мер Києва Віталій Кличко і мер Торонто Джон Торі

Мер Києва Віталій Кличко домовився з мером Торонто Джоном Торі про більш ефективну і практичну співпрацю між містами-побратимами Києвом і Торонто

Зокрема, незабаром до Києва приїде делегація канадських бізнесменів, щоб вивчити проекти для можливого інвестування в українській столиці.

Кличко відзначив, що розвиток відносин у бізнес-сфері сьогодні особливо важливий і перспективний. Зокрема, з огляду на те, що вступила в силу Угода про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою. І сьогодні необхідне більш інтенсивне і ґрунтовне спілкування між бізнесом двох країн, щоб виводити наші економічні відносини на новий, більш високий рівень.

«Делегація з 30-40 канадських бізнесменів, які зацікавлені вести бізнес в Україні, інвестувати кошти в проекти у Києві, незабаром приїдуть до нашого міста. Ми говоримо про інвестування у розвиток Інфраструктури, ІТ-сектор, розвиток технологій», - відзначив після зустрічі Кличко.

Також у Торонто Віталій Кличко зустрівся і поспілкувався з українською громадою міста, відвідав місце, де буде створено Меморіал Голодомору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: