Марина Порошенко взяла участь в допрем’єрному показі «Микити Кожум’яки»

Марина Порошенко взяла участь в допрем’єрному показі «Микити Кожум’яки»
Марина Порошенко

На показі були присутні й відомі українські актори, які озвучували фільм

Дружина Президента України Марина Порошенко взяла участь у відкритті допрем’єрного показу першого національного повнометражного анімаційного фільму «Микита Кожум’яка». Вона завітала на захід не сама, а разом із дітьми з інвалідністю.

Сімейний мультфільм «Микита Кожум’яка» - це дивовижна казка із захоплюючим сюжетом і щасливим кінцем, в якій розповідається про щирі почуття, справжню дружбу та силу духу. Головним героєм цієї історії став 12-річний син відомого українського богатиря Кирила Кожум’яки  – Микита, який не володіє дивовижною фізичною силою батька і тільки завдяки силі характеру повинен перемогти Змія та врятувати світ. 
У травні 2016 року вітчизняний мультфільм «Микита Кожум’яка» було представлено в рамках «Канського міжнародного фестивалю», де він отримав високу оцінку від міжнародних фахівців. На сьогодні права на показ фільму вже купили 20 країн світу, в тому числі Англія, Японія, Китай, Польща, Туреччина та інші.

На показі були присутні й відомі українські актори, які озвучували фільм. Серед них – Віктор Андрієнко, Руслана Писанка, Сергій Сивохо, Василь Вірастюк, а також головний герой – 11-річний Арсен Шавлюк.

Під час заходу Марина Порошенко підтримала благодійну акцію «Подаруй мультфільм дитині». Мета проекту – дати можливість соціально незахищеним верствам населення та вихованцям дитячих будинків безкоштовно переглянути анімаційний фільм «Микита Кожум’яка». У рамках цієї акції пані Марина особисто придбала квитки, а Благодійний Фонд Порошенка долучиться до  ініціативи в усіх регіонах України.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: