Міміка все сказала: як нардеп Южаніна слухала доповідь голови ДФС Насірова

Міміка все сказала: як нардеп Южаніна слухала доповідь голови ДФС Насірова

Знущальна посмішка: Конфлікт між главою ДФС на керівником профільного парламентського комітету можна було читати на їхніх обличчях

13 вересня прем’єр-міністр Володимир Гройсман в Клубі Кабінету міністрів провів зустріч з представниками бізнесу щодо розгляду системних проблем порушення прав суб’єктів господарювання. На зустрічі також були присутні голова ДФС Роман Насіров, голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета, перший віце-прем’єр-міністр Степан Кубів, голова Антикорупційного бюро Артем Ситник. Під час зустрічі розглядались системні проблеми стосовно порушення прав суб’єктів господарювання.

Аналогічна зустріч майже в цьому ж складі проходила в Клубі Кабміну два місяці тому. І голові Державної фіскальної служби Роману Насірову сьогодні довелося звітувати, які з проблем, раніше озвучених бізнесом, за цей час були вирішені. Найуважнішим слухачем його доповіді була Ніна Южаніна. І варто визнати, деяку інформацію з його вуст сприймала з відвертим скепсисом.

Пані Южаніна і раніше доволі критично оцінювала Насірова в якості голови ДФС. «Мені здається, що до президента не доходить вся інформація, а якщо і доходить, то Насіров її спростовує… Позитивних змін в ДФС майже ніяких. Я б на місті керівника служби жодного разу не навела б в якості досягнень цифри щодо надходжень в бюджет. Тільки людина, яка не розуміє, як бізнесу складно платити податки, може хизуватись тим, що він їх більше збирає. У нас що – збільшилась кількість платників податків чи вони наростили обсяги продажів товарів, надання послуг і чи покращився їх фінансовий стан?», - зазначала вона в розмові з «Главкомом» наприкінці травня цього року.

Катерина Пешко, Станіслав Груздєв (фото), «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: