Остання путь Ірини Бережної: одіозні регіонали, скандальні зірки та вбиті горем родичі

Остання путь Ірини Бережної: одіозні регіонали, скандальні зірки та вбиті горем родичі

Скорботна подія зібрала у церкві багатьох одіозних людей. які останні роки не з'являлися на публіці у Києві

Сьогодні, 10 серпня, у Трапезній церкві Святих Антонія і Феодосія Печерських на території Києво-Печерської лаври прощалися із відомим українським політиком, екс-регіоналкою Іриною Бережною, яка трагічно загинула у автокатастрофі у Хорватії.

У церкві були присутні родичі та друзі екс-депутатки, колишні колеги загиблої по Партії регіонів, зокрема, Олена Лукаш, Олена Бондаренко, Нестор Шуфрич, Ельбрус Тедеєв, Тетяна Бахтєєва, Дмитро Добкін, колишня уповноважена Верховної Ради з прав людини Ніна Карпачова, редактор інтернет-видання «Страна.ua» Ігор Гужва та інші.

Окрім того, до Трапезної церкви прийшли Євген Червоненко, співачки Світлана Лобода і Віра Брежнєва, Тетяна Недельська, Маша Фокіна, кліп-мейкер і продюсер Алан Бадоєв. Міський голова Харкова Геннадій Кернес та родина Вілкулів надіслали вінки.

Також із Бережною прийшов попращатися відомий бізнесмен Борис Фуксман, батько дочки загиблої екс-депутатки. 

Поховали Ірину Бережну на Звіринецькому цвинтарі у Києві.

Нагадаємо, Ірина Бережна загинула в автокатастрофі 5 серпня вранці на північному узбережжі Адріатичного моря (на території Хорватії). В автомобілі, який зірвався в кювет, разом з Бережною перебувала її восьмирічна донька. Дівчинка отримала незначні травми, оскільки сиділа на задньому сидінні в автокріслі, яке було пристебнутим. Як повідомив представник консульської служби Міністерства закордонних справ Василь Кирилич, за кермом автівки перебував не громадянин України. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: