Порошенко розпочав візит до США зі вшанування жертв Голодомору

Порошенко розпочав візит до США зі вшанування жертв Голодомору

«Все, що відбувається зараз в Україні, є в серці діаспори. Ми це відчуваємо. І нам не потрібно звертатись по допомогу - діаспора і так робить все, що може»

Президент Петро Порошенко розпочав свій робочий візит до США зі вшанування жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні та спілкування з українською громадою

«Більшість у світі не знали, де є Україна, не кажучи вже про Голодомор. А сьогодні не знайти у світі людини, яка б нас не любила, не поважала і не віддавала данину нашому народу», - зазначив Петро Порошенко, слова якого наводить прес-служба АП.

Глава Української держави зазначив: Україна пройшла велику відстань, незважаючи на шалені випробування і подякував українській громаді США за значні зусилля і єдність.

«Все, що відбувається зараз в Україні, є в серці діаспори. Ми це відчуваємо. І нам не потрібно звертатись по допомогу - діаспора і так робить все, що може», - сказав президент.

Петро Порошенко зазначив, що завдяки зусиллям української громади військові, що отримали поранення в АТО, отримують у США необхідну підтримку і допомогу у лікуванні та реабілітації.

Глава держави наголосив, що спільними зусиллями, разом з українцями у всьому світі, нам вдалось не просто зупинити російську агресію, а не дати здійснитись планам Путіна щодо відновлення російської імперії. Він підкреслив, що за три роки вдалось відродити нову потужну українську армію, яка набула унікального досвіду.

Президент висловив впевненість у тому, що саме це і є гарантією незалежності України та свободи і демократії. Петро Порошенко подякував волонтерам за підтримку і допомогу українському війську.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: