Порожні прилавки та зачинені магазини. Нові похмурі фото окупованого Донецька

Порожні прилавки та зачинені магазини. Нові похмурі фото окупованого Донецька

Блогер показав похмурі фото порожнього Донецька

Фото міста опублікував у своєму блозі Максим Мирович на прохання товариша. Імені його не називає з міркувань безпеки.

«Ніхто не змінює без потреби білборди, тому в будь-який сезон можна знайти написи на кшталт «Зі святом, дорогі жінки», «З Днем перемоги» і «Всі на праймеріз!» (праймеріз були в жовтні 2016-го). Реклама на цих білбордах не по кишені бізнесменам, і тому на них місяцями висять ось такі «вітання».

Поруч можна побачити велику кількість секондів, стоків і конфіскату - їх зараз, по-моєму, майже стільки ж, як і просто магазинів одягу, при чому всі зазивають гаслами «Весь одяг з Європи», хоча ми ж були так проти цієї вашої «Гейропи» .

У центрі стоять автоматники. Їх знімати не наважився, сфоткав дівчат - це явно була репетиція до Дня шахтаря. Шахти масово закриваються, зате День шахтаря святкуємо з максимальним розмахом. Після фотознімку автоматник мене наздогнав і запитав: «А чому ти тут фотографуєш?. Давай телефон, документи, огляд особистих речей». Сказав, що попросили сфоткати, ось просто з околиці міста приїхав, милуюся красотами центру. Апелювати до громадянських прав і здорового глузду навіть у голову не прийшло», - каже автор фото, житель окупованого міста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: