Путіну - 64. Життя старіючого диктатора у фото і неймовірних чутках

Путіну - 64. Життя старіючого диктатора у фото і неймовірних чутках

Живий чи мертвий, одружений чи самотній, непередбачуваний агресор чи жертва власних амбіцій. Він змушує світ щодня говорити про себе

7 жовтня, президенту країни-агресора Володимиру Путіну виповнюється 64 роки.

Нинішнє життя Путіна, як і його минуле, сповнене таємниць та недомовок. У ЗМІ періодично з’являються різні чутки про нього, однак підтвердження вони мають рідко: звісно, агент КДБ має чималий досвід замітання слідів та знищення непотрібної йому інформації.

Однією з найвідоміших таких чуток (чи не лише чуток?) стала інформація про те, що впродовж багатьох років Росією керує не Путін, а його двійник. А справжній Володимир Путін начебто давно помер. Більше того: подейкували, що у президента РФ є не один двійник, а одразу кілька! Підвищило градус розмов про смерть Путіна поширене в інтернеті інтерв’ю його колишньої дружини Людмили, яка начебто підтвердила, що її чоловік давно пішов з життя, а останні роки вона мусила бути у «шлюбі» з його двійником .

До речі, про шлюб. Розлучився Путін з дружиною ще у 2013 році. За однією з версій ЗМІ, причиною став багаторічні романтичні стосунки глави РФ з колишньою гімнасткою, а нині – депутатом Держдуми Аліною Кабаєвою, яка вже начебто подарувала йому двох дітей. Втім, після розірвання шлюбу з Людмилою, Путін так і не одружився. Принаймні, офіційно про це ніде не повідомлялося.

Чимало розмов точилося і навколо стану здоров’я Путіна: і фізичного, і психічного. У 2015 році дослідники Пентагону заявили, що президент Росії має серйозний психічний розлад - «синдром Аспергера», який «сильно впливають на його здатність приймати рішення». «Психічний розвиток Володимира Путіна був сильно пошкоджений в дитинстві», - йдеться у звіті. Крім того, у березні 2015 року, коли Путін раптово «зник»  – припинив проводити наради та спілкуватися з пресою – медіа простір захлинувся чутками про смертельну хворобу ВВП та, знову-таки, про його смерть. Однак через тиждень Путін знову з’явився на екранах кремлівських телеканалів, і росіяни зітхнули з полегшенням.

Незважаючи на те, що Кремль офіційно надає відповіді на питання щодо особистого життя та стану здоров’я свого лідера, журналісти розуміють: Путін залишається надтаємничим персонажем. Причому у приховуванні від загалу якихось речей його підозрюють не лише українські ЗМІ. Зокрема, японське видання «Асахі сімбун» проаналізувало фотографії з офіційних зустрічей президента Росії Володимира Путіна та дійшло висновку: адміністрація президента розбиває на кілька днів сконцентрований в одній добі робочий процес глави РФ у Кремлі. Таким чином Путін «звільняє» собі кілька днів щотижня.

Як змінювався Путін за останні 20 років? І чи на всіх цих фото – саме Володимир Володимирович, а не його двійники?

Наталя Сокирчук, «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: