У центрі Києва шукали бомбу. Найяскравіші фото з Чемпіонату світу бодігардів

У центрі Києва шукали бомбу. Найяскравіші фото з Чемпіонату світу бодігардів

У столиці відбувся черговий етап Чемпіонату світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016»

Сьогодні в Маріїнському парку в рамках Чемпіонату світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016», розміновували авто.

На перший погляд здається, все дуже просто: підійшов до машини, відкрив двері – і ось вона, бомба. Але не так сталося, як гадалося...

Під час проходження цього етапу змагань спецпризначенцям доводилося розбирати салони транспортних засобів та лізти під дно автівок. Бодігарди впевнено впорались із завданням та продемонстрували техніку і навички пошуку вибухових пристроїв.

Нагадаємо, що 17 вересня в Києві відбулася урочиста церемонія відкриття Чемпіонату світу з багатоборства особистих охоронців «Бодігард-2016». Дійство відбувалося на території Хрещатого парку поруч із Аркою Дружби народів.

Під час урочистого відкриття чемпіонату бійці Управління державної охорони продемонстрували свої вміння і майстерність із захисту охоронюваних осіб.

У змаганнях беруть участь професійні охоронці з України, Білорусі, Грузії, Молдови, Болгарії, Румунії, Польщи, США, Азербайджану.

Нашу державу на міжнародному турнірі представлятимуть команди професіоналів зі спеціальних служб та правоохоронних органів, зокрема Управління державної охорони України, Національної поліції України, Державної пенітенціарної служби, Міністерства оборони України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: