У Франції вшанували одну з найкрасивіших тенісисток світу Ану Іванович

У Франції вшанували одну з найкрасивіших тенісисток світу Ану Іванович
Ана Іванович

Чемпіонка «Ролан Гаррос» 2008 року Ана Іванович, в честь якої на «Ролан Гаррос» була проведена церемонія, поділилася враженнями і розповіла про своє життя після тенісу

«Я сьогодні обіцяла собі, що не буду плакати, і стриматися було дуже важко. На мене нахлинули емоції. У мене з цим місцем особливий зв'язок, так що знову вийти на корт і побачити свою сім'ю було одночасно і важко, і приємно.

Я думаю, що для кожного гравця настає момент, коли він розуміє, що пора йти. У моєму випадку було багато факторів, і це рішення не було спонтанним. І ось минуло майже півроку, і я ні про що не шкодую. Я дуже щаслива в своєму житті і як і раніше дізнаюся багато нового. Так, іноді мені не вистачає змагань, особливо коли я дивлюся матчі. Хоча за питаннями «Чому ви програли?» І «Що це було?» Я не сумую. (Сміється.

Також 29-річна Іванович відповіла на питання, чи бачить себе в майбутньому тренером.

«Ні. Я могла б допомагати кому-небудь порадою, але ніяк не тренувати і їздити по турнірах».

Нагадаємо, Ана Іванович завершила свою спортивну кар'єру у 2016 році

Сербка увійшла в історію тенісу, як чемпіонка «Ролан Гаррос» 2008 року, екс-перша ракетка світу, переможниця 15 турнірів WTA і спортсменка, яка досягла успіху як на корті, так і в модельному бізнесі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: