У Києві водії екскаваторів зійшлись у битві майстерності

У Києві водії екскаваторів зійшлись у битві майстерності

Два найкращих оператори, які зайняли перше та друге місця поїдуть цього року на європейські змагання в іспанське місто Аліканте.

У Києві на ВДНХ вперше відбулись змагання OperatorsClub серед водіїв дорожньо-будівельної техніки.

Оператори з усієї України змагались у вправності на тракторі навантажувачі та гусеничному екскаваторі.

Взяти участь в змаганнях міг кожен оператор, незалежно від того, на техніці якого виробника він працює. Для цього було достатньо заповнити анкету та надіслати її адміністратору на заході, не забувши пред'явити дійсне посвідчення тракториста-машиніста державного зразка, що підтверджує наявність права на керування дорожньо-будівельною технікою.

Перед змаганнями всіх зареєстрованих учасників перевіряли на вміст алкоголю в крові. Загалом, в змаганях взяли участь 44 особи

Перше завдання учасників - проїхати повз конуси, не зачепивши їх скинути тенісний м'яч зі стійки за бар'єром й так само обережно покинути зону. І все це треба було зробити за мінімум часу.

Друге завдання - ковшом екскаватора, до якого прив'язана ложка, перенести залізні кулі з бочки із піском в плетений кошик.

За результатами змагань 1 місце посів Віталій Резуненко з Краматорська. Він виконав завдання за 4 хв. 04 сек. Друге місце Михайло Калита - 4 хв. 12 сек. Третє - Владислав Кузик з результатом 4 хв. 25 сек.

«У себе на підприємстві я працюю на іншій техніці, - розповідає фіналіст 57-річний Михайло Калита. Чоловік із села Дударків на Київщині. Працює екскаваторником на місцевому підприємстві. До трактора треба було трохи звикнути, але все вийшло. Це вже моя друга участь в змаганнях і знову попав у фінал. У 2005-му році я вже вигравав подібний чемпіонат України», - каже Михайло.

Два найкращих оператори, які зайняли перше та друге місця поїдуть цього року на європейські змагання в іспанське місто Аліканте. Крім участі в змаганнях Клубу Операторів, фіналісти також одержать унікальну можливість побачити старт видовищної гонки Volvo Ocean Race. Регата Volvo Ocean Race - яскраве дійство для тих, хто цікавиться яхтовим спортом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: