В Києві поліція вилучила в квартирного злодія арсенал зброї

В Києві поліція вилучила в квартирного злодія арсенал зброї

Під час обшуку у помешканні киянина правоохоронці вилучили небезпечні предмети та речові докази, які вказують на його причетність до крадіжок із приватних будинків.

Реалізовуючи оперативну інформацію, працівники Управління карного розшуку та Подільського управління поліції викрили чоловіка, який займався незаконним обігом зброї та боєприпасів, повідомляє прес-служба поліція Києва.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта – 51-річного раніше неодноразово судимого за майнові злочини чоловіка, правоохоронці вилучили цілий арсенал зброї: два автомати Калашнікова, пістолет «Маузер», пістолет «Скорпіон», гранати «РГД-5» та «Ф-1», глушники, оптичний приціл, пристрої для відстрілу гумовими кулями, пневматичні пістолети, патрони різного калібру.

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік має відношення до скоєння крадіжок з приватних будинків, зокрема на Київщині. Вилучені речові докази, а це - діаманти, ювелірні вироби, велика кількість годинників, колекційних монет тощо, вказують на причетність фігуранта до майнових злочинів. Наразі ця інформація перевіряється.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: