Як Контрактову площу очищують від МАФів. Фотогалерея

Як Контрактову площу очищують від МАФів. Фотогалерея

10 червня на Контрактовій площі розпочався демонтаж малих архітектурних форм (МАФів). Упродовж вихідних працівники комунальних служб демонтували чотири кіоски з одного боку алеї

Демонтаж продовжився у понеділок, 12 червня. Як інформує the-village.com.ua, комунальники почали розбирати кіоски на протилежному боці алеї, що веде від виходу зі станції метро до Гостиного двору.

Процес оновлення Контрактової площі розпочався у травні, коли комунальники демонтували будівлю кафе поблизу фонтану «Самсон».

Плани реконструювати територію за місяць до того оголосив міський голова Києва Віталій Кличко. «Наша мета – зробити Контрактову площу туристичною перлиною, зоною відпочинку, а не торгівлі», – цитував столичного мера телеканал «Київ». Міський голова заявив, що облаштування пішохідної зони на Подолі буде відбуватися в кілька етапів.

На першому етапі в районі Контрактової запровадять нову тимчасову систему руху. Другий етап передбачає реконструкцію найближчих вулиць – зокрема, Сагайдачного, Покровської та Боричевого Току. Третій – власне реконструкцію Контрактової площі. Фінальний, четвертий етап, своєю чергою, повинен створити транспортно-пересадочний вузол громадського транспорту.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: