Як у Львові відкривали резиденцію Святого Миколая. Казковий фоторепортаж

Як у Львові відкривали резиденцію Святого Миколая. Казковий фоторепортаж

Цього року, 2 грудня, відкрила свої двері Резиденція Святого Миколая у Львові.

Львівський св. Миколай не настільки швидкий, як столичний: цьогоріч у Києво-Печерській Лаврі вперше також відкрилася резиденція св. Миколая. Львівський св. Миколай не настільки багатий: його хатинка невеличка (у Києві - 16 м кв). На відміну від столичного львівський – менш «релігійний», але більш «продвинутий» - приїхав до дітей не на санах запряжених оленями, а на квадрациклі разом з двома ельфами-помічниками (Круть та Верть). Проте, маленьке оленятко у нього є. Але, служить скоріше не як транспортний засіб, а «пасеться» поруч з хатинкою та фотографується з гостями. Львівський св. Миколай любить слухати, як діти розповідають вірші та співають пісень. Із задоволенням спілкується українською, російською, англійською мовами, навіть, про свого далекого-придалекого родича Діда Мороза (У лісі, ой, у темному…»). Проте, найбільше йому до вподоби наша галицька традиційна – «Ой, хто-хто, Миколая любить…». Львівський св. Миколай знає, що «Схід і Захід разом»: на зимові канікули чекає у гості школярів з нашого Донбасу…

На відкриття резиденції традиційно запросили діти-сироти, діти із малозабезпечених сімей та діти учасників АТО. Кожен малюк мав можливість особисто зустрітись із святим Миколаєм, написати листа, загадати бажання, отримати розвиваючі та солодкі подарунки. Дітей пригощали та забавляли аніматори.

Резиденція Чудотворця знаходиться у парку «Знесення» поруч з готельно-ресторанним комплексом Kavalier Boutique Hotel. Львівський св. Миколай цього року об’їздив багато країн світу, побував у Африці, Латинській Америці, Європі. Він вміє виконувати бажання не лише дітей, а й дорослих. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: