Як виглядає зруйнована російськими обстрілами авдіївська промзона. Моторошні фото

Як виглядає зруйнована російськими обстрілами авдіївська промзона. Моторошні фото

«Промка - найвідоміший бренд цього періоду війни»

Військовий фотограф Тарас Грень в Facebook розмістив фотографії з авдіївської промзони, яку вже четвертий рік війни постійно обстрілюють проросійські бойовики.

«Промка. Це напевно найвідоміший бренд цього періоду війни. Такий, як в 14-му році Карачун, чи Савур-Могила. В 15-му Дебальцево. В 16-му «Світлодарська дуга». Здавалось би чи не кожен журналіст, що приїздить в АТО вважає своїм обов’язком побувати власне на «промці». Як правило хлопці приймають всіх. Бо про війну потрібно знати правду. А журналісти це такий відкритий канал зв’язку з тим зовнішнім світом, що, як ми того сподіваємось, знаходиться за нашими плечима, і від цього почуває себе трішки більш захищеним», - написав Тарас Грень.

Він також зазначив, що російські окупанти не соромлячись ведуть вогонь по оселям українців.

«Коли ідеш по знищеним селам, то мимоволі думаєш, невже, ті що там, за бруствером не розуміють простої істини – рано чи пізно для кожного настане час звітувати перш за все перед собою за все своє життя. І що спаде на думку тим, хто смикав за шнурок гармати, наводив приціли, кидав міни в жерла мінометів прекрасно знаючи, що обстрілює і нищить мирні будинки?», - резюмував Тарас Грень.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: