Соціальні потрясіння та політичні удари. Карти та зорі віщують неспокійний 2017 рік

Соціальні потрясіння та політичні удари. Карти та зорі віщують неспокійний 2017 рік

Передбачення різняться, але Рік Півня обіцяє бути бурхливим

Людям завжди цікаво зазирнути у майбутнє: на місяць, рік чи десятиліття вперед. Особливо актуальними передбачення стають напередодні Нового року. Всі чекають на диво, на те, що мрії та сподівання у наступні 12 місяців справдяться. Саме тому у цей період різко зростає інтерес до ворожок, тарологів, нумерологів, астрологів, які можуть (або кажуть, що можуть) «пролити світло» на найближче майбутнє. 

2017-й – Рік Червоного Півня за китайським гороскопом. Розповісти «Главкому», чого чекати від цього року, погодились таролог Ольга Соломка та астрологи Катерина Соляник, Влад Росс, Олена Осипенко і Юрій Буянов. Передбачення вийшли неоднозначними і часом протилежними. В які з них вірити, а в які – ні, вирішувати вам. Лише час покаже, хто з оракулів виявився прозорливішим.

Таролог Ольга Соломка

Війна на Донбасі

У 2017 році війна на сході України не завершиться – вона ще більше «заморозиться». До її кінця ще досить далеко. Великої смертності – більшої, ніж зараз – не буде.

Внутрішня політика

У 2017 році на особливі політичні перипетії очікувати не варто, однак дрібні «інтриги» будуть, до того ж чимало. Знову загостриться тема перевиборів. Імовірність, що вони відбудуться, є, але невисока. Нових облич чи новостворених успішних політичних мегапроектів не очікується.

Міжнародна ситуація

Світове співтовариство наступного року зіткнеться з економічними проблемами. Складностей для України через можливе зближення низки країн з Росією не буде. Не відбудеться особливих змін у відносинах між Україною та Росією, однак з боку Росії буде дуже багато якихось дрібних «щипків», троллінгу. Що стосується іншого нашого сусіда, Польщі, триватиме певна напруга. Разом з тим на рівні протистояння із зовнішнім ворогом (Росією) все добре: поляки готові нас підтримати.

Соціальна ситуація

На Україну у 2017 році чекає низка соціальних потрясінь. Великі можуть статися у березні. Якийсь бунт. Таке враження, що його нейтралізують, якимось чином відкупляться. Також неспокійними будуть для України травень і жовтень, але справжній великий бунт буде у 2018 році.

Астролог Катерина Соляник

Війна на Донбасі

Війна не закінчиться. Водночас і загострення не передбачається.

Внутрішня політика

На нового лідера країні очікувати не слід. Ба більше – постраждають чинні політики. Найбільш імовірний період для цього – друга половина весни – початок літа.

Міжнародна ситуація

У нас не поменшає союзників, але і нових не з’явиться. Працювати у сфері зовнішньої політики України доведеться ще інтенсивніше, ніж раніше. Можливі вигідні для України економічні домовленості.

Астролог Влад Росс

Війна на Донбасі

Війна на Донбасі може з новою силою і потужністю розпалитися, найвірогідніше – на початку року, в лютому.

Внутрішня політика

Новий герой на політичному небосхилі не з’явиться. Ймовірність проведення виборів висока.

Міжнародна ситуація

2017-й стане роком «боїв півнів». Цьогоріч дуже вірогідне розпалювання конфліктів.

Наступний рік стане для президента Росії Володимира Путіна найтяжчим з усіх років його правління. Така тенденція «включиться» в його гороскопі з березня і триватиме до листопада. У 2016-му Юпітер, символ щастя та удачі, перебував у знаку Путіна – Терезах. Через те рік виявився для нього досить сприятливим. 2017 рік для нього може бути катастрофічним. Хоча б у тому розумінні, що у верхівці російських олігархів деяким людям він настільки набрид, що на нього може бути скоєно замах. Можна очікувати державного перевороту. Особливо, якщо він спробує провести у 2017 році дострокові вибори.

У 2017-му за зороастрійським календарем входить у свої права Рік Верблюда. Саме у роки Верблюда відбувалися різкі, кардинальні зміни влади. Так, у 1953 році помер Сталін, і країна пішла новим курсом. Відлига завжди відбувається у ці роки: приміром, 1985 рік, Рік Верблюда, – прийшов Горбачов з відлигою. Тож у 2017 році відбудеться зміна вектора спрямування російської політики.

Астрологи Олена Осипенко і Юрій Буянов

Війна на Донбасі

Є тенденція до покращення ситуації на Донбасі.

Внутрішня політика

Лютий, червень-липень та грудень можуть будуть важкими для України. У державній системі можливі кадрові перестановки, можливі загострення конфліктів. У середині листопада відбудеться доленосна подія, яка спрацює на користь України. Дуже сприятливим для країни в плані ухвалення нових законів стане травень.

Міжнародна ситуація

У березні та першій половині квітня можливі конфлікти, непорозуміння. Дуже несприятливий період для укладення угод.

Наталія Сокирчук, «Главком»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: