У Стамбулі біля стадіона «Бешикташ» пролунали потужні вибухи

У Стамбулі біля стадіона «Бешикташ» пролунали потужні вибухи
Фото: Reuters

Офіційно повідомляється вже про 29 жертв, Туреччина оголосила національний день жалоби

У Стамбулі в суботу ввечері біля стадіону «Бешикташ», що у європейській частині міста, пролунали кілька вибухів. Про це повідомляють місцеві мешканці у соцмережах, а також CNN Türk.

Пряма трансляція з Туреччини

За інформацією видання, вибух пролунав неподалік площі Таксим. До місця події помчали карети швидкої допомоги і пожежні машини. Звук від вибухів було чутно навіть на азійській частині Стамбула.

1111
Вибух пролунав біля стадіону Vodafone Arena «Бешикташ»

Перші хвилини після вибуху

Глава МВС Сулейман Сойлу розповів подробиці того, що трапилося: «Після закінчення футбольного матчу «Бешикташа» з «Бурсаспором», люди пішли вже до виходу і тоді вибухнув автомобіль поліції, начинений вибухівкою». За його словами, нині зафіксовано 20 поранених, серед яких один поліцейський, повідомляє CNN Türk

Міністр внутрішніх справ Туреччини Сулейман Сойлу заявив, що в результаті двох вибухів у Стамбулі 10 грудня загинуло 38 осіб.

Туреччина оголосила національний день жалоби.

Свідки розповідають...

«Це було схоже на пекло. Полум'я піднялося до неба. Я пив чай в кафе поряд з мечеттю», розповів Омер Йилмиз, який працює прибиральником в сусідній мечеті Долмабахче.

Фоторепортаж з місця трагедії дивіться тут.

Момент вибуху зафіксували на камеру

Момент вибуху біля стадіону «Бешикташ» зняли випадкові свідки. Підлітки відпочивали неподалік від стадіону, коли сталася трагедія.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: