Російський політик пояснив, чому Трамп не проросійський президент США

Російський політик пояснив, чому Трамп не проросійський президент США
Фото з відкритих джерел

Трамп не є проросійським гравцем. Адміністрація Путіна прорахувалася зі ставкою на кандидата. Про це свідчать кадрові перестановки. Таку думку висловив Ілля Пономарьов, російський політик, співзасновник «Free Russia Foundation» (США), екс-депутат Державної Думи РФ під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

У Москві, хто розумніший та більш інформований, поставилися до перемоги Трампа куди як обережніше. "Наприклад, новий думський голова комітету з міжнародних справ Леонід Слуцький прямо заявив, що чекає від Трампа "ножа в спину Росії". Скептичний був і міністр закордонних справ Лавров", - говорить Пономарьов.

За його словами, насправді Кремль готувався до перемоги Клінтон, і видно було зміни та перестановки у вищих ешелонах кремлівської влади, які на це вказували. "Головними ентузіастами Трампа в Кремлі були Іванов і Ушаков. Іванова вже прибрали, а Ушакова збиралися прибирати після виборів. Але тепер, напевно, залишать. В Адміністрації Антон Вайн і Сергій Кирієнко, це люди, які традиційно були орієнтовані на демократичний табір в США", - продовжує екс - депутат.

Пропонуємо також переглянути запис прес-конференції «Вибори президента США: зовнішній курс найближчих 5-10 років?»

Запрошені гості: Олександр Хара, дипломат, Директор департаменту міжнародних багатосторонніх відносин фонду «Майдан закордонних справ»; Ілля Пономарьов, російський політик, співзасновник «Free Russia Foundation» (США), екс-депутат Державної Думи РФ; Микола Бєлєсков, американіст, аналітик Інституту світової політики. Учасники прес-конференції підвели підсумки перебування на посаді президента Барака Обами в царині зовнішньої політики, проаналізували результати виборів у президенти США, як формуватиметься зовнішня політика Білого Дому щодо взаємин з Росією та Україною, питання збройної агресії в Україні та анексії Криму в порядку денному зовнішньої політики США.

(частина 1)

(Частина 2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: