«Динамо» розтрощило «Олімпік» в Сумах

 «Динамо» розтрощило «Олімпік» в Сумах

В Сумах завершився стартовий матч 9-го туру української футбольної Прем'єр-ліги, в якому донецький «Олімпік» приймав київське «Динамо» і програв - 0:4.

Кияни з перших хвилин захопили ініціативу в матчі і не віддавали аж до фінального свистка. Підопічні Реброва продемонстрували одну з найкращих ігор в сезоні. Слід відзначити, що лідер команди Андрій Ярмоленко розпочав матч на лаві запасних і зявивс'я на полі лише на початку другого тайму.

Кияни здобули впевнену перемогу, набрали 19 очок у турнірній таблиці і тимчасово вийшли на 2-е місце в таблиці. Сьогодні свої матчі проведуть опоненти «Динамо» в боротьбі за 1-3 місця донецький «Шахтар» і луганська «Зоря».

Детальніше читайте на УНІАН: http://sport.unian.ua/football/1538167-kijivske-dinamo-roztroschilo-olimpik-v-matchi-premer-ligi.html

Прем'єр-ліга. 9-й тур

«Олімпік»- «Динамо» - 0:4

Голи: Циганков, 8, Мораес, 26 (пенальті), Гонсалес, 59, Федорчук, 78

«Олімпік»: Махарадзе - Барановський, Доронін, Шестаков, Немчанінов (Парцванія, 76) - Петров, Танчик ( Матяж, 66), Хомутов, Олійник, Богданов (Гошкодеря, 71) - Гринь.

«Динамо»: Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко - Циганков (Ярмоленко, 55), Рибалка, Сидорчук, Федорчук (Гармаш, 80), Гонсалес - Мораес (Бесєдін, 75).

Попередження: Федорчук, 46, Морозюк, 58

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: