Віктор Лонський та Ярослава Магучих виграли Меморіал Віталія Лонського

 Віктор Лонський та Ярослава Магучих виграли Меморіал Віталія Лонського

Незважаючи на дощову погоду, атлетам вдалося продемонструвати результати доволі високого рівня

24 червня у Бердичеві відбулися традиційні міжнародні змагання зі стрибків у висоту «Меморіал Віталія Лонського».

Незважаючи на дощову погоду, атлетам вдалося продемонструвати результати доволі високого рівня. Перш за все це стосується переможців. У жіночій висоті продовжує приємно дивувати 16-річна дніпрянка Ярослава Магучих. Цього разу вона здобула перемогу з результатом 1 м 89 см. Другою стала представниця Миколаївщини Юлія Чумаченко – 1.86, третьою, поступившись Юлії за спробами, харків’янка Катерина Табашник.

Чоловікам з погодою пощастило трошки більше. Дощ до старту їхніх змагань вщух, проте доріжка залишалася слизькою. Тим не менш, трьом атлетам – ізраїльтянину Дмитру Кройтеру, чемпіону світу-2005 Юрію Кримаренку та онуку Віталія Олексійовича Лонського – Віктору – вдалося дійти до висоти 2.25. Що цікаво, усі троє – представники бердичівської школи висотників Віталія Лонського.

У підсумку 2.25 подолав лише Лонський-молодший (на фото). 21-річний бердичівлянин намагався взяти і 2.30 – це норматив на чемпіонат світу та його особистий рекорд. Проте, поки що ця гросмейстерська позначка Віктору не підкорилася.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: