Андрій Шевченко: У збірній можуть з'явитися нові імена

Андрій Шевченко: У збірній можуть з'явитися нові імена

Наставник збірної України Андрій Шевченко майже визначився зі списком гравців, які будуть готуватися до гри з Хорватією

Напередодні найважливішого матчу збірної України з футболу у відбірковому циклі ЧС-2018 проти команди Хорватії головний тренер українців Андрій Шевченко зазначив, що вже практично визначився зі складом команди, і додав, що у збірній можуть з'явитися нові імена.

«Для початку нам треба визначитися зі списком футболістів, врахувати нюанси, пов'язані з їхньою ігровою практикою, і вже від цього відштовхуватися. Ні для кого ж не секрет, що низка легіонерів не має зараз достатньої ігрової практики. Всім нам треба розуміти, що буває відсутність ігрової практики, а буває відсутність мотивації. Для збірної це взагалі неприйнятно, з цією проблемою для початку треба розібратися в клубі. У нас, на жаль, не така висока конкуренція, щоб відмовлятися від найкращих гравців тільки з причини, що вони не мають практики в клубі.

Повторюся, існують різні ситуації на різних позиціях, і ми їх враховуємо. Будемо шукати вихід. Плануємо запросити 24–26 футболістів. Список сформовано не до кінця. Кілька кандидатур ще треба допрацювати. Найголовніше, щоб не було травм. Чи можуть з'явитися новачки у збірній? Можуть. Проблемні позиції?

Футболісти приїдуть на збір, ми все побачимо і зробимо висновки. Шукатимемо резерви всередині колективу, можливо, зробимо якісь перестановки, попросимо когось зіграти на іншій позиції», – розповів Шевченко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: