Бійці АТО відповіли на звернення матерів футболістів «Динамо-2»

Бійці АТО відповіли на звернення матерів футболістів «Динамо-2»

За весь час проведення АТО, взяття Маріуполя - одна із найголовніших стратегічних перемог України, так як місто було захоплене проросійськими бойовиками.

Відзначається, що на сьогоднішній день в місті зосереджені величезні сили для його захисту і недопущення повтору ситуації.

Дуже неприємно здивувало звернення матерів гравців «Динамо-2» з проханням перенести матч із Маріуполя. 

Хотілося б поставити їм кілька запитань, нехай і риторичних.

У яких військкоматах на обліку стоять їхні діти і чи проходять службу в армії? Чи усвідомлюють вони, що під Маріуполем стоять ровесники, однолітки їхніх дітей у бронежилетах і ризикують життям, зокрема і для того, щоб у місті було свято футболу? Чи ппросять вони воєнкома так само переконливо задіяти їхніх дітей на захист країни, як вони просять владу перенести матч з українського міста?

Подібні заяви зараз - це прямий поштовх до зростання сепаратизму. Ми, люди з різних областей України, сьогодні обороняємо Маріуполь. Але що повинні відчувати мешканці Маріуполя і що вони будуть відчувати, якщо держава відбере у міста футбол? Людям тут дуже непросто. І головне, не можна допустити, щоб вони відчули себе покинутими й ізольованими.

Ми стоїмо для того, щоб місто жило спокійно. І нам вдається це забезпечити в прямому сенсі. Але якщо Маріуполь буде позбавлений прав інших українських міст, то виникає логічне запитання: а навіщо тоді все це, і за що ми ризикуємо життям?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: