Букмекери: «Динамо» — фаворит виїзного матчу з «Марітіму»

Букмекери: «Динамо» — фаворит виїзного матчу з «Марітіму»

Букмекери вважають, що українська команда — очевидний фаворит протистояння

Після фіаско з «Янг Бойз» «Динамо» спробує пройти до групової стадії Ліги Європи. Для цього необхідно обіграти португальський «Марітіму». Очевидно, шо кияни повинні зробити висновки з минулої поразки та вдало виступити на виїзді. Букмекери вважають, що українська команда — очевидний фаворит протистояння

Згідно з коефіцієнтами букмекерської контори «Парі-Матч», шанси «Динамо» обіграти суперника становлять 46% (2.07). За перемогу «Марітіму» пропонують 3.70 (26%), а нічию в дуелі оцінено котируванням 3.35 (28%). Поставити на те, що до групової стадії Ліги Європи пройдуть українці, можна з коефіцієнтом 1.39 (68%), а на підсумковий успіх португальців – за 3.00 (32%).

Цікаво, що після жеребкування коефіцієнт на перемогу киян впав з 2.55 до 2.07.

Букмекери більше схиляються до того, що двобій в Фуншалі не буде результативним. За тотал матчу більше 2.5 голи пропонують 2.44 (39%), за «менше» – 1.57 (61%). Обидві команди заб’ють: так – 2.15 (44%), ні – 1.7 (56%). Враховуючи це, логічно, що найімовірнішим варіантом підсумку зустрічі вважається перемога гостів 1:0 – 5.8 (17%).

Нагадаємо, що «Динамо» не змогло пройти «Янг Бойз» на шляху до плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів. Удома перемогли кияни 3:1, а на виїзді швейцарці виграли з рахунком 2:0, але за перевагою виїзного голу взяли гору в протистоянні.

Ліга Європи, плей-оф кваліфікації, перший матч

 «Марітіму» – «Динамо»

Стадіон: «Ештадіу ду Марітіму», Фуншал

Арбітр: Якоб Кехлет (Данія)

Телетрансляція: 17-е серпня, початок о 22:30, канал «2+2»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: