Чотири мільйони українців дивилися, як Ломаченко знущався над Марріагою

Чотири мільйони українців дивилися, як Ломаченко знущався над Марріагою

Трансляцію бою, з урахуванням ранкового повтору на українському ТБ, подивилися 4 млн глядачів

Рано-вранці в неділю чемпіон WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко  в США успішно захистив свій титул, здобувши красиву дострокову перемогу над Мігелем Марріагою з Колумбії.

Як стало відомо, з урахуванням денного повтору поєдинок подивилися понад 4 млн телеглядачів України.

Марріага двічі побував у нокдауні – у третьому і сьомому раундах, а на восьмий виходити відмовився. Василь просто знущався із суперника: затискав у кут і стукав по голові рукавичкою, сам йшов в кут і вимагав ударів, йшов на Марріагу без захисту.

«Василь був чудовий, – коментує бій Сергій Долбіилов, керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер». – Є такий вислів: «Стабільність – ознака класу». Це відповідає боксу Ломаченка в повній мірі. Ось уже третій поєдинок поспіль його суперники в другій половині бою просто відмовляються виходити в ринг для продовження власного побиття. Такому закінченню бою сміливо можна привласнювати фірмовий знак Василя Ломаченка. Його суперники не розуміють, як боксувати з українцем. Вони не тільки не встигають побачити прилітаючий в них удар, вони взагалі погано розуміють, що відбувається в рингу. Дуже хочеться вірити, що вже не за горами той час, коли Ломаченко займе перший рядок серед усіх боксерів світу, незалежно від вагової категорії».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: