«Динамо» в звичній для себе манері обіграло «Чорноморець»

«Динамо» в звичній для себе манері обіграло «Чорноморець»

«Біло-сині» не без проблем здобули першу перемогу в офіційному матчі під керівництвом Хацкевича

В рамках першого туру української Прем'єр-ліги «Динамо» в Києві грало з «Чорноморцем».

Перший тайм підопічні Бабича почали досить агресивно, раз по разі притискаючи киян до їх штрафного майданчика. Як підсумок, це вилилося в м'яч Хобленка на 13-й хвилині. Але вже на 22-й хвилині Володимир Шепелєв  підключився до атаки, замкнувши на дальній штанзі навіс Гармаша. Відзначимо, що цей м'яч став першим в кар'єрі хавбека за «Динамо». Далі підопічні Хацкевича взяли ініціативу в свої руки, а під завісу тайму Ярмоленко відправив м'яч чітко в кут воріт одеситів.

Друга половина залишилася вже за столичним клубом. «Динамо» діяло більш впевнено і агресивно в атаці, намагаючись пройти оборону команди Бабича за рахунок різних комбінацій. На 65-й хвилині Шепелєв завдав один з найнебезпечніших ударів за матч. 20-річного півзахисника, без всяких сумнівів, можна назвати кращим гравцем поєдинку.

Як підсумок, матч так і завершився з рахунком 2: 1 на користь киян, які видобувають свою першу перемогу в офіційних матчах під керівництвом Олександра Хацкевича.


«Динамо» - «Чорноморець» 2: 1

Голи: Шепелєв, 22, Ярмоленко, 42 - Хобленко, 13

«Динамо»: Коваль - Морозюк, Хачеріді, Віда, Кадар - Сидорчук, Шепелєв - Ярмоленко, Гармаш, Гонсалес - Мбокані

«Чорноморець»: Безрук - Зубейко, Азацький, Рахманов, Каплієнко - Мусолітін, Бобко - Третьяков, Ковалець, Татарка - Хобленко

Попередження: Віда, 60 - Каплієнко, 60

Вилучення: Каплієнко, 73

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: