Долгополов, Стаховський і Марченко пропустять матч Кубка Девіса з Португалією

Долгополов, Стаховський і Марченко пропустять матч Кубка Девіса з Португалією

Всі три лідера збірної України одночасно відмовилися від виступу за збірну країни

Лидери збірної України з тенісу Олександр Долгополов, Сергій Стаховський та Ілля Марченко з різних причин відмовилися виступити у матчі Кубка Девіса проти команди Португалії, повідомив капітан команди, найращий тенісист Украхни в історії Андрій Медведєв. 

«Через травми неможлива участь в цьому протистоянні Олександра Долгополова та Іллі Марченко. Через об’єктивні резони не гратиме Сергій Стаховський», - повідомив Медведєв.

«За цих умов я, в якості капітана національної збірної України, прийняв рішення дати змогу виступити на найвищому рівні нашим молодим гравцям – Нікіті Маштакову (18 років ) та Іллі Білобородьку (15). В будь-якому разі саме вони та їхні однолітки прийдуть на зміну сьогоднішнім лідерам. Тому, користуючись такою, звичайно, не найкращою нагодою, запросив їх до складу команди. Саме в матчах Кубка Девіса нинішні юніори зможуть набути справжнього професійного досвіду», - додав капітан команди.

«Разом з Нікітою та Іллею в бій проти португальської дружини підуть досвідчені Артем Смірнов і Денис Молчанов» , - підсумував Медведєв. У складі збірної Португалії виступлять досвідчені Жоао Соуза, Гаштау Еліаш, Педро Соуза и Жоао Домінгес.

Матч другого раунду Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Девіса Португалія - Україна відбудеться 7-9 квітня. Переможець матчу потрапить у плей-офф Світової групи, а у разі перемоги зможе наступного року зіграти у компанії 16 найсильніших команд світу, які безпосередньо оскаржують Кубок Девіса.




Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: