Експерт: Відчуття, що «Шахтар» боїться грати з «Динамо» на виїзді при глядачах

Експерт: Відчуття, що «Шахтар» боїться грати з «Динамо» на виїзді при глядачах

На думку Андрія Шахова, ФФУ робить усе, щоб топ-матч пройшов у нудній обстановці

Через те, що ФК «Динамо» не отримує з Федерації футболу України офіційних документів щодо поєдинку без глядачів із «Вересом», може скластися ситуація, що кияни проводитимуть матч із «Шахтарем» при пустих трибунах.

Про це, розмірковуючи про ситуацію, яка склалася, у своєму Facebook написав відомий журналіст Андрій Шахов.

«Як же передбачувана наша ФФУ! Обговорюючи з друзями маріупольську тему, припустив наступний варіант розвитку подій: апеляція «Динамо» всіляко гальмується, щоб кияни якомога пізніше відправили документи у Лозанну, і там не встигли розглянути питання до... вже не знаю до чого: або до кінця чемпіонату, або до другого матчу у Маріуполі, який, треба сказати, імовірний у світлі можливого потрапляння місцевого клубу у топ-шістку», - зауважив він.

«Що маємо: сьогодні пішов десятий день з моменту прийняття дуже передбачуваного рішення КДК ФФУ по маріупольському питанню. Жодного офіційного документа «Динамо» так і не дочекалося», - додав журналіст.

Також Шахов підкреслив, що минуло вже п'ять днів з моменту прийняття Апеляційним комітетом ФФУ рішення про проведення домашнього матчу «Динамо» при порожніх трибунах.

«Наскільки я знаю, офіційно в офіс «Динамо» це рішення так і не прийшло. До матчу з «Вересом» залишається чотири дні, а без цього рішення «Динамо» не має права проводити матч без глядачів», - наголосив він.

«Для чого це робиться? Так все елементарно! Напевно, у декого є мрія, щоб на порожньому стадіоні пройшов не цей домашній матч «Динамо», а наступний - із «Шахтарем»! Таке відчуття, що чемпіон України елементарно боїться грати з «Динамо» на виїзді при глядачах, а ФФУ робить усе, щоб топ-матч пройшов у камерній, нудній обстановці. Як же побажання боса не виконати? Ось тільки побажань цих все більше і більше стає», - підсумував Шахов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: