Фанати «Динамо» пояснили, чому вивісили банер «ФФУ, не грайте з вогнем»

Фанати «Динамо» пояснили, чому вивісили банер «ФФУ, не грайте з вогнем»

Окрім того, вони порадили Федерації прийняти справедливе рішення щодо матчу ФК «Маріуполь» - «Динамо».

Фанатське угруповання «Динамо» «Родичі» роз'яснило значення банера, який з'явився на матчі з «Олександрією».

Як і передбачав «Главком», напис «ФФУ, не грайте з вогнем» стосується скандального матчу ФК «Маріуполь» - «Динамо», куди київська команда не поїхала.

Зокрема, у заяві, яка була опублікована у соціальних мережах, йдеться про наступне:

«Останнім часом у вітчизняному футболі можемо спостерігати ганебну тенденцію, коли боротьба за «місце під сонцем» ведеться не на полі, а в кабінетах можновладців. З Прем’єр-ліги була зухвало викинута «Десна», завдяки кулуарним домовленостям, потім наш рідний клуб було незаконно покарано матчем без глядачів за піротехніку в Одесі.

Сьогодні ФФУ намагається уже зараз вирішити долю чемпіонату, відібравши 3 очки у команди Києва через спір щодо гри у Маріуполі.

Спекулюючи на питанні патріотизму, Федерація Футболу України перетворюється на кишенькову політичну партію в руках старих-нових «хазяїв життя». Спортивні принципи поступаються місцем корупції та безвідмовному виконанню наказів «князьків», які зруйнували свій край, та вперто простягають руки до тих, які вистояли.

Нам байдуже, де, коли, і за яких обставин відбудеться гра. Але ми впевнені на 100%, що саме футбольне поле має вирішити, хто кращий. Сподіваємось, що чиновникам Федерації вистачить мужності, щоб прийняти справедливе рішення», - йдеться у зверненні фанатів.

Нагадаємо, «Динамо» поки що уникло технічної поразки за неявку на матч з «Маріуполем».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: