Фонсека: Матч з «Манчестер Сіті» - відмінний спосіб показати, що в Україні є футбол

Фонсека: Матч з «Манчестер Сіті» - відмінний спосіб показати, що в Україні є футбол
Паулу Фонсека. Фото: ФК Шахтар

Головний тренер «Шахтаря» поділився очікуваннями від майбутнього матчу своєї команди проти «Ман Сіті»

Матч «Шахтаря» та «Манчестер Сіті» у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів - відмінний спосіб підняти Україну і показати, що там є футбол.

Про це заявив головний тренер донецького клубу Паулу Фонсека, який поділився очікуваннями від майбутнього матчу своєї команди проти «Ман Сіті».

«Ми розуміємо, наскільки складна буде ця гра. Ми зустрінемося з однією з кращих команд в світі, командою, яка краще за всіх грає в атаці. За 6 ігор вони забили 26 м'ячів, а пропустили лише 2. Вони відмінно показують себе в останніх матчах», - заявив тренер.

«Ми прекрасно розуміємо всі сильні сторони команди: не тільки гравців, але і тренера. Тому очікуємо гру максимальної складності. За цей короткий термін ми постаралися підготувати команду до «Ман Сіті», вивчити їх сильні і слабкі сторони. Тому сподіваюся, ми будемо готові до завтрашнього матчу», - додав Фонсека.

На думку тренера, це - відмінна можливість зробити «Шахтар» клубом, про який говоритимуть ще більше.

«Можливо, вдасться подарувати радість нашим уболівальникам. Я завжди кажу гравцям - це відмінна можливість для нас, відмінна можливість показати український футбол, відмінний спосіб підняти нашу країну і показати, що там є футбол», - заявив фахівець.

«Відмінна можливість зробити «Шахтар» клубом, про який говоритимуть ще більше. Тому така величезна кількість можливостей змушує нас боротися більше ніж будь-коли», - додав Фонсека.

Нагадаємо, матч «Манчестер-Сіті» - «Шахтар» відбудеться у вівторок, 26-го вересня. Початок о 21:45.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: