Франція вийшла у фінал Євро-2016

Франція вийшла у фінал Євро-2016

У півфінальному матчі Євро-2016 збірна Франції обіграла Німеччину з рахунком 0:2 і вийшла у фінал турніру.

Команди активно розпочали матч і в перші 15 хвилин створили вже три небезпечних моменти. Активніше розпочали гру французи, але потім німці перехопили перевагу і до кінця тайму вже помітно перевершували суперника за всіма статистичними показниками. Тим не менш, помилка Бастіана Швайнштайгера, який зіграв у власному штрафному рукою у верховій боротьбі з суперником перед самою перервою, вже в доданий арбітром час, позбавила німців переваги в грі і навіть рівності в рахунку. Пенальті чітко реалізував Антуан Грізманн.

Після перерви німці продовжували атакувати, але м'яч вперто не йшов у ворота суперника. А на 72-й хвилині гравці збірної Німеччини здійснили ще одну грубу помилку. Німці втратили м'яч у власному штрафному, Погба легко обіграв Мустафі і навісив на лінію воротарського майданчика. Нойєр дістав м'яч, але відбив м'яч прямо на ногу Грізманну. Форварду залишалося лише забити гол.

Німці продовжували атакувати і після цього моменту, але удача явно відвернулася від команди Йоахіма Льова в цей день.

Таким чином, у фіналі Євро-2016 збірна Франції зіграє з командою Португалії. Матч відбудеться 10 липня в Парижі.

Німеччина - Франція - 0:2 (0:1)

Голи: Грізманн (45 п., 72)

Німеччина: Нойєр, Хектор, Боатенг (Мустафі, 61'), Хеведес, Швайнштайгер (Сані, 79'), Дракслер, Кан (Гетце, 67'), Кроос, Кімміх, Озіл, Мюллер

Франція: Льоріс, Евра, Санья, Кошельни, Юмтіті, Грізманн (Кабай, 90+2), Матьюіді, Погба, Сіссоко М., Пайє (Канті, 72'), Жиру (Жиньяк, 78')

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: