Гімнастка зі Львова стала абсолютною чемпіонкою в Дубаї

Гімнастка зі Львова стала абсолютною чемпіонкою в Дубаї

Xристина Погранична перемогла на міжнародному турнірі з художньої гімнастики DuGymCup 2016

Член юніорської збірної України з художньої гімнастики, фіналістка чемпіонату Європи, призер чемпіонату України львів'янка Христина Погранична  впевнено перемогла на першому міжнародному турнірі з художньої гімнастики DuGymCup 2016, який проходив в найбільшому місті Об'єднаних Арабських Еміратів, Дубаї, 9-13 грудня.

Це перший в історії ОАЕ такого високого рівня турнір, який зібрав в Al Manara Sports Hall понад 200 гімнасток з 22 країн світу.

Погранічна не залишила шансів конкуренткам у всіх трьох індивідуальних видах і в багатоборстві, отримавши чотири золоті медалі. Високі оцінки (обруч - 16,220, булави - 16,030 і стрічка -15,600) дозволили піднятися гімнастці на вищий щабель п'єдесталу.

Організатори турніру присвоїли львів'янці титул «Міс майстерність» і нагородили спеціальної діадемою.

Призерами першого арабського турніру стали ще три вихованки львівського спортивного клубу «Ніка» (тренер Ірина Руда): Анастасія Гурська (2005 р.н.) - друге місце у вправі з булавами; Алекса Еверц (2007 р.н.) стала першою у вправі з булавами і зайняла друге місце в багатоборстві; Луїза Любимова (2008 р.н.) -1-я в багатоборстві.

В рамках DuGymCup 2016 року для молодих гімнасток відбувся також майстер-клас української прими, бронзового призера Олімпійських ігор в Ріо Ганни Різатдінової.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: