«Локомотив» і «Кажани» обмінялися перемогами у волейбольній Суперлізі

«Локомотив» і «Кажани» обмінялися перемогами у волейбольній Суперлізі

В очному протистоянні харків'яни здобули чотири очки, а львів'яни - два

У першому матчі очного протистояння у Харкові підопічні Угіса Крастіньша «на зубах» реабілітувалися за поразку «Локомотиву» у Суперкубку.

Після «сухого» фіаско тижневої давнини у поєдинку за перший авторитетний трофей нинішнього сезону, волейболісти львівської команди провели серйозний розбір невдалого «польоту» у Черкасах і зробили корисні висновки.

Принаймні, їхні дії у першому матчі команд Суперліги нерідко ставали для суперників несподіваними та приносили важливі очки, інформує офіційний сайт Федерації волейболу України.

Завершилося все захопливим п’ятим сетом, сюжет якого вийшов на заздрість найкращим режисерам Голлівуду. Чекати довелося аж до того моменту, коли «кажани», продемонструвавши сталевий характер, хоч і дещо несподівано, спромоглися двічі поспіль вдало зіграли на блоках. І, таким чином, усе ж вирвали дорогоцінну перемогу у запеклому поєдинку.

«Локомотив» – «Барком-Кажани» – 2:3 (27:25, 21:25, 20:25, 25:20, 19:21)

Завдяки націленості головного бомбардира, у повторному матчі у Харкові «Локомотив» таки здолав принципового суперника.

З усього видно, поразка на тай-брейку у п’ятницю добряче зачепила за живе одного з лідерів «Локо» Олега Плотницького. Адже тоді у кульмінаційний момент усього протистояння суперники двічі вдало заблокували саме його удари, тим самим остаточно схиливши шальки терезів на свій бік.

Цього разу головний бомбардир харків’ян, що називається, не відчував втоми, намагаючись реабілітуватися за вчорашній прокол. Проте цього разу діяв дещо розважливіше, сподіваючись насамперед не на потужність «пострілів», а на влучність. І, як наслідок, обводив блоки суперників значно вправніше.

«Локомотив» упевнено довів справу до загальної перемоги, проте сценарій обох поєдинків у Харкові показав, що легкої прогулянки до чергового чемпіонського титулу у нього точно не буде.

«Локомотив» – «Барком-Кажани» – 3:1 (25:20, 23:25, 25:22, 25:16)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: