Матч-реванш Кличко – Джошуа може відбутись у Китаї

Матч-реванш Кличко – Джошуа може відбутись у Китаї

За словами менеджера Джошуа, Китай більш вірогідний для організації такого бою, ніж Америка

У разі проведення матчу-реваншу між українцем Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа цей бій може бути організовано в Китаї.

Як заявив промоутер чемпіона світу за версіями IBF, WBA і IBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн, проведення наступного бою його підопічного в Китаї більш імовірне, ніж у США. За словами Хірна, він розглядає можливість організації боїв Джошуа за межами Великобританії з метою збільшити гонорари боксера.

«Важко стати мільярдером, заробляючи 10 мільйонів фунтів або 15 мільйонів фунтів стерлінгів за бій, – зазначив Хірн у коментарі The Sun. – Але якщо він боксуватиме у США, то можна почати говорити про 30, 40 і навіть 50 мільйонів фунтів за бій. А в Джошуа є в запасі 20 боїв». Хірн повідомив про те, що переговори з представниками Китаю з приводу організації такого бою Джошуа вже ведуться. «Китай більш імовірний, ніж Америка для наступного бою. Китай – величезний ринок, величезні гроші і великі можливості».

Нагадаємо, що у контракті першого бою між Кличком і Джошуа прописана опція про проведення матчу-реваншу в разі бажання Володимира провести цей поєдинок.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: