На матч «Зоря» - «Естерсунд» поки продано 2 тисячі квитків

На матч «Зоря» - «Естерсунд» поки продано 2 тисячі квитків
Сергій Рафаїлов. Фото ФК Зоря

Генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов розповів про темпи продажу квитків на матч Ліги Європи проти «Естерсунда».

Поки що тільки дві тисячі вболівальників купили квитки на гру луганської «Зорі» з «Естерсундом», який 14-го вересня відбудеться в межах 1-го туру групового етапу Ліги Європи.

Про це повідомив генеральний директор «Зорі» Сергій Рафаїлов, який розповів про темпи продажу квитків на матч Ліги Європи проти «Естерсунда».

«Поки що тільки дві тисячі уболівальників купили квитки на цю гру. Знаючи менталітет українського вболівальника, продажі йтимуть прямо перед самим матчем. Сподіваємося, що по цій динаміці буде від п'яти до семи тисяч глядачів. Для мене це дивно», - сказав він.

«Минулий рік був насиченим для львівського вболівальника, коли була Ліга чемпіонів. Зараз вже немає «Шахтаря», але приїхала «Зоря». Думаю, матчі групового етапу Ліги Європи, з ким би ми не грали, завжди цікаві», - зазначив Рафаїлов.

За його словами, у Лізі Європи задіяні великі преміальні для клубу і можливість для гравців показати себе як товар.

«Тут задіяні великі преміальні для клубу і можливість для гравців показати себе як товар. Якщо говорити словами футбольного ринку. Ми в цьому переконалися. Коли почали грати в єврокубках, то попит на футболістів Зорі зріс в рази», - зауважив він.

«Чому уболівальник не йде на гру з «Естерсундом»? Матч розпочнеться о 22.05 і «Естерсунд» – недостатньо відомий суперник в Європі. До того ж, «Арена Львів» не дуже зручно розташована для транспорту. Але є те, що є», – сказав Рафаїлов.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: