«Наполі» зіграв внічию з «Інтером» і вперше в сезоні втратив очки

«Наполі» зіграв внічию з «Інтером» і вперше в сезоні втратив очки

«Наполі» вперше в чемпіонаті втратив очки, але залишається на першому місці

Матч лідерів Серії А завершився нульовою нічиєю.

«Наполі» здобув вісім перемог, «Інтер» - сім, а ще одну зіграв внічию. «Наполі» забив 26 голів, а Інтер - 17. Але в матчі лідерів надійніше зіграла оборона, а не атака.

У першому таймі «Наполі» очікувано володів перевагою, контролював м'яч 60% часу, але не створив достатньої кількості моментів, щоб повести в рахунку. Кращий момент був у господарів на 20-й хвилині, коли Самір Ханданович впорався і з ударом Хосе Кальєхона, і з добиванням Дріса Мертенса. А на 35-й небезпечно головою бив Лоренцо Інсіньє - Лоренцо на дальній штанзі замикав навіс Марека Хамшика, але послав м'яч в руки Хандановичу.

«Інтеру» доводилося зосередитися на обороні і робити ставку на контратаку. Небезпечних випадів було вкрай мало, проте Пепе Рейні все-таки довелося вступити в гру - у воротарському майданчику впустили Борха Валеро, півзахисник бив під поперечину, але не переграв співвітчизника.

Незабаром після перерви Раулю Альбіолю довелося виносити м'яч з лінії воріт, коли Матіас Весіно виявився в штрафну і вже обіграв Рейну. Це був єдиний момент «Інтера» в другому таймі, який також пройшов під диктовку «Наполі».  Але в площину воріт за 45 хвилин команда Мауріціо Сарри потрапила тільки два рази, вже в кінцівці. Ханданович врятував гостей після дальнього удару Петра Зьелінскі і зробив складний сейв, коли Мертенс з близької відстані замикав навіс з глибини поля.

«Наполі» вперше в чемпіонаті втратив очки, але залишається на першому місці. «Інтер» також не втратить друге місце, однак «Ювентус» і «Лаціо» можуть скоротити відставання до одного очка.

У наступному турі «Інтер» прийме «Сампдорію», а «Наполі» в гостях зіграє з «Дженоа».

Чемпіонат Італії. Серія А

9-ий тур

«Наполі» - «Інтер» - 0:0

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: